Fangirl 1


Sam Maggsová

i Připravujeme

Komiksová adaptace slavného bestselleru od Rainbow Rowellové

Jednovaječná dvojčata Cath a Wren spolu odjakživa sdílela všechno – oblečení, trápení s rodiči i vášeň pro knížky o mladém kouzelníkovi Simonu Snowovi. Teď ale nastupují na vysokou a Wren poprvé nechává Cath na holičkách. Chce chodit na večírky, randit, odvázat se a užívat si.

Narozdíl od své společenské sestry se Cath cítí nejlíp na internetu, kde nemusí s nikým komunikovat z očí do očí, a kde má navíc tisíce fanoušků, kteří milují její povídky ze světa Simona Snowa. Ve skutečném světě musí čelit nástrahám v podobě otravné spolubydlící, jejího okouzlujícího přítele a profesorky, která o podivném jevu zvaném fanfikce nechce ani slyšet.

Je tady ale i pohledný parťák na tvůrčí psaní...

Více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 216
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.05.2024
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,279 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Rainbow Rowellová
Číslo dílu 1
Původní název Fangirl, Vol. 1: The Manga
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tereza Dubenská
EAN 9788025367407
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor

Sam Maggsová

Sam Maggsová

Sam Maggsová je autorkou knižních a komiksových bestsellerů a videoher. Působí jako vedoucí autorka her a mimo jiné pracovala na hře společnosti Marvel Spider-Man. Napsala řadu knih pro mládež včetně The Unstoppable Wasp, Con Quest!, Tell No Tales a The Fangirl’s Guide to the Galaxy a podílela se na oblíbených komiksech jako Marvel Action: Captain Marvel, Můj malý Pony a Transformers.

Zobrazit profil autora